|
|
|
|
|
|
|
Здравейте, имам проблем с моята Магнифика пускам си нормално кафе, тя започва да мели кафето и след като го пусне към имфузера, когато го притисне на дисплея ми изписва LESS COFFE /Много кафе/ и изхвърля смляното кафе в кошчето, пробвах с миене на всички части, промивки на имфузера но резултата е същият, това се случи след промивка за котлен камък с едно хапченце, или от предозиране на кафе /смляно което се подава ръчно/ - от тогава ми изписва LESS COFFE преди това си работеше ОК - Може ли да се ресетне от някъде, пробвах в менюто с Defаult но промяна няма! Моля за съвет от разбиращите в този форум. Благодаря!
|
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Яну. 2014 : Отправено: 23 Януари, 2014 - 09:17:12 |
|
|
|
Vialex
Super Member От: Стара Загора
|
|
|
|
изписва LESS COFFE /Много кафе/ | Далече съм от англоговорящите, но LESS COFFEE в превод не е ли ПО-МАЛКО кафе? В инструкцията на стр.21 е описано съобщението, значението му и какво да се направи. виж и стр.22 по-точно това:
|
|
Всичко записи: 1115 : Дата на рег-ция: Авг. 2006 : Отправено: 23 Януари, 2014 - 18:13:41 |
|
|
|
|
|
|
Кафе машина Delonghi magnifica esam 3400
Здравейте! Имам проблем с Кафе машината magnifica esam 3400 тръгва когато си реши. Четох из форума отварях бутоните почистих, но пак същото. Когато стартира работи нормално. Когато не иска просто си показва часовника на дисплея и никой бутон не работи. След няколко изключвания и вкл. в контакта решава, че ще тръгне. Иначе винаги когато я вкл/изкл. от контакта прави self diagnositc. Асансьора се вдига и слиза, но до там НЕ ВИНАГИ става активен бутона on/OFF. Maximoff | смени бутона за вкл. |
|
Всичко записи: 100 : Дата на рег-ция: Окт. 2013 : Отправено: 19 Декември, 2017 - 19:33:05 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте.И аз се сдобих със същата кафе машина делонги магнифика,за съжаление неработеща.Когато я включа в контакта изписва самодиагностика,лифта сваля от горно положение до долно инфузера(така видях,че го нарича някой)прави движението за почистване от старо пресовано кафе и пак се качва на горно положение,пресова ,машината млъква и изписва ALLARME GENERICO. През цялото време нито се включва кафемелачка нито помпа за налягане нито нищо,чува се само електромотора на лифта и после тишина и надписа за проблем.Машината не реагира на никаква команда от бутоните.Изключвам и включвам в контакта и пак самодиагностика и пак тишина и надписа за аларма. Разглобих вътрешните части на инфузера ,бутала о пръстени,всичко съм измил и смазал,почистил всички тави и машината отвътре.Проблема си остана само стана по тиха машината и като че по лесно и по бързо без да товари си прави диагностиката.Дали е възможно да не работи помпата или нещо друго защото не се ссамопочиства или изплаква и ифузера не го сваля в работно положение под изхода на мелницата ами остава положение един часа горе.Ако можете да дадете съвет откаде може да е проблема много ще съм благодарен. |
|
Всичко записи: 6 : Дата на рег-ция: Юли 2010 : Отправено: 07 Април, 2018 - 13:14:38 |
|
|
|
|
|
|
най вероятно ти е изгорял хол датчика който брои оборотите |
|
Всичко записи: 100 : Дата на рег-ция: Окт. 2013 : Отправено: 09 Април, 2018 - 19:58:43 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте, при мен също изписва "самодиагностика" но стои в изходно положение и не помръдва въобще. Също осветлението на дисплея често си променя силата. Подмених всички електролитни кондензатори на платката, но няма ефект. Ако някой има идеи- чакам.
|
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Юни 2018 : Отправено: 24 Юни, 2018 - 19:33:33 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте колеги да ползвам темата подариха ми кафеавтомат esam3500 но не ще да тръгне изписва само едни черти които мигат и при включена и при изключена машина и нищо по бутоните не работи освен това за включването като я включа дисплея светва моторчето за почистването прави няколко оборота и всичко приключва до там мерих каквото можах за сега ми излиза че нагревателя за чашите не работи другото уж е на ред по платката няма студени кройки или нагоряло. Моля дайте съвет какво да правя може ли проблема да е в лицевата платка
|
|
Всичко записи: 28 : Дата на рег-ция: Ноем. 2016 : Отправено: 31 Август, 2020 - 23:00:43 |
|
|
|
|
|
|
Така днес след сваляне на лицевата платка видях това май не е на добре |
|
Всичко записи: 28 : Дата на рег-ция: Ноем. 2016 : Отправено: 01 Септември, 2020 - 11:46:24 |
|
|
|