|
|
|
|
|
|
|
Здравейте колеги иммам проблем със въпросния автомат, проблема е следния автомата си прави кафе, но след първото кафе Червения индикатор светва(постоянно) и не приема никакви функци, след рестартиране всичко си е нормално и пак прави едно кафе и блокира. Може ли да ми кажете да не е натрупало някаква грешка и ако е така може ли да се изчисти?
индикатор 30 свети постоянно след рестартиране няма проблем до направата на кафето след това свети постоянно без премигване благодаря!!! Червена светлина (30) свети Недостатъчно вода в контейнера. Напълнете контейнера с прясна питейна вода, заредете веригата и да започнете процедурата отначало. Кафе контейнер празна. Напълнете контейнера с кафе на зърна и започнете процедурата отначало. | всичко си е наред но след направата на едно кафе индикатора светва и автомата блокира.нямам идея на какво се дължи аз си мисля че има някоя грешка, но нямам представа. благодаря!
|
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Февр. 2014 : Отправено: 09 Февруари, 2014 - 16:53:05 |
|
|
|
|
|
|
има дебитомер на водата , вероятно той е проблема |
|
Всичко записи: 141 : Дата на рег-ция: Окт. 2007 : Отправено: 12 Февруари, 2014 - 10:12:11 |
|
|
|