|
|
|
|
|
|
|
Имам кафе машина робот CLATRONIC KA-V2903 която ми създава следният проблем при пускане започва да нагрява нагревателят изключва термостата. И след това започва да се върти един двигател които задвижва устроиството което изхвърля утаиката от кафето и така се върти около 15 20 секунди , след това спира и започва да мига лампичката внимание сменях платките и пак същото, имаше един момент когато въртеше двигателят спира и се включва помпата и започва да тече вода докато изкара всичката вода от резервоара, не знам към къде да се насоча дали към платката или към включвателите. и има ли някои които може да ми каже какъв е редът на деиствие в тази машина кога се включва мелачката , защото при всички проби които правих тя не се включи нито веднъж |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Март 2014 : Отправено: 05 Март, 2014 - 17:52:30 |
|
|
|
|
|
|
Кафемашина Clatronic KA-V 2903 - Кафемелачката не спира да мели
Здравейте! Кафемелачката изгоря.Смених я със същата такава/работеща/, но когато започне да мели не спира, и трябва да се изключи от контакта за да спре. Някой може ли да помогне. Предварително благодаря. dan4o_4 |
|
|
Всичко записи: 12505 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 04 Ноември, 2018 - 16:58:11 |
|
|
|