|
включва се когато си иска ? |
|
|
|
|
|
|
когато я включа в контакта премигват всички лапички след това изгасват изчаквам да си направи промивката и всичко останало но не иска след известно време я включвам и пак так и после пак така и по някое време взема че си тръгва нормално помпата работи нагревателя работи асансйора също се вдига до горе и обратно обаче се включва когато си иска някакви идеи ? имам чувството че не работи панела с копчетата. |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Март 2014 : Отправено: 23 Март, 2014 - 21:32:05 |
|
|
|
|
|
|
Като се вкл. в контакта трябва да прави както го описваш , като и задвижва и асансьора. После трябва да я вкл . от бутона. Ако не се вкл от бутона вероятно е панела с бутоните. |
|
Всичко записи: 141 : Дата на рег-ция: Окт. 2007 : Отправено: 24 Март, 2014 - 11:35:49 |
|
|
|
|
|
|
така 3 месеца нямах никакви проблеми с машината но от вчера е някакъв ужас машината не иска да се включва когато и скимне тогава се включва или когато се включи работи и си пуска сама да прави кафе такова чудо не бях виждал до сега проблема дали може да е в панела с бутоните някой ако може да помогне .
не иска да се включва или когато се включи почва сама да прави кафе къде да търся проблема в панела с бутоните или някъде другаде благодаря предварително |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Март 2014 : Отправено: 24 Юни, 2014 - 08:15:31 |
|
|
|
|
|
|
първо и' почисти хубаво платките и виж да ли ще има ефект. |
|
Всичко записи: 73 : Дата на рег-ция: Апр. 2012 : Отправено: 26 Юни, 2014 - 23:40:14 |
|
|
|
|
|
|
панела с бутоните. |
|
Всичко записи: 141 : Дата на рег-ция: Окт. 2007 : Отправено: 04 Юли, 2014 - 09:52:41 |
|
|
|
|
|
|
привет,имам проблем с моята магнифика.асансьорът е блокирал в горно положение и не може да тръгне,когато я изключа и после включа свтва само средният червн диод.моля помогнете |
|
Всичко записи: 8 : Дата на рег-ция: Май 2016 : Отправено: 22 Май, 2016 - 12:31:15 |
|
|
|
|
|
|
или моторчето на асансьора ти е изгоряло или платката не подава ток. а може и двете |
|
Всичко записи: 100 : Дата на рег-ция: Окт. 2013 : Отправено: 23 Май, 2016 - 08:12:32 |
|
|
|