Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

кафеавтомат KRUPS 8025

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

borgvel

Нов участник

Беше на ремонт ,след това работи една седмица и спря, в смисъл изпълнява команди но стига до момента да пусне вода за кафе и край.Разглобих я ,няма запушване никъде разпределителя ми изглежда читав,той мисля не може да се обърка но има нещо което не изпълнява .Гледам че по форума има колеги с тоз проблем който май е типов за крупс.Обяснението за ремонта бе че е ремонтиран разпределителя но мен силно ме съмнява.Има един изключвател под буталото който не мога да се сетя какво го задейства и за какво е.Така че колеги помагайте че ми омръзна с разправиийте.
Повтарям какво прави тръгва да работи, буталото слиза надолу, и толкоз маркуча на помпата се издува от усилието, според мен разпределителя трябва да се завърти в друга позиция за да може водата да тръгне в обратния ред и да почне да прави кафе

Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Авг. 2014 : Отправено: 08 Август, 2014 - 15:28:56
mayak

Нов участник

Вероятно сте ползвали някое изгоряло кафе,което при меленето става много ситно и запушва цедката.Решението е промивка с разтвор на натриева основа (сода каустик).

Всичко записи: 38 : Дата на рег-ция: Авг. 2006 : Отправено: 21 Август, 2014 - 13:02:42

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини » кафеавтомат KRUPS 8025 [Страници (1)]