|
|
|
|
|
|
|
Беше на ремонт ,след това работи една седмица и спря, в смисъл изпълнява команди но стига до момента да пусне вода за кафе и край.Разглобих я ,няма запушване никъде разпределителя ми изглежда читав,той мисля не може да се обърка но има нещо което не изпълнява .Гледам че по форума има колеги с тоз проблем който май е типов за крупс.Обяснението за ремонта бе че е ремонтиран разпределителя но мен силно ме съмнява.Има един изключвател под буталото който не мога да се сетя какво го задейства и за какво е.Така че колеги помагайте че ми омръзна с разправиийте. Повтарям какво прави тръгва да работи, буталото слиза надолу, и толкоз маркуча на помпата се издува от усилието, според мен разпределителя трябва да се завърти в друга позиция за да може водата да тръгне в обратния ред и да почне да прави кафе |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Авг. 2014 : Отправено: 08 Август, 2014 - 15:28:56 |
|
|
|
|
|
|
Вероятно сте ползвали някое изгоряло кафе,което при меленето става много ситно и запушва цедката.Решението е промивка с разтвор на натриева основа (сода каустик). |
|
Всичко записи: 38 : Дата на рег-ция: Авг. 2006 : Отправено: 21 Август, 2014 - 13:02:42 |
|
|
|