Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

кафемашина Silver Crest

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 тръгва за момент
lionov

Нов участник

Имам две кафемашини от Лидълските Silver Crest имат един и същ проблем след като загреят при пускане тръгват само за няколко секунди помпите. Някаква идея какво не е в ред по платката

Всичко записи: 4 : Дата на рег-ция: Авг. 2011 : Отправено: 30 Ноември, 2014 - 16:27:06
Vialex

Super Member
От: Стара Загора

при пускане тръгват само за няколко секунди помпите
а да не би да "заглъхват"? т.е. продължават да работят, но много по-тихо(глухо) - без ръкохватка пак ли е така? От крана за вода пуска ли?

Всичко записи: 1115 : Дата на рег-ция: Авг. 2006 : Отправено: 30 Ноември, 2014 - 22:23:09
lionov

Нов участник

Ами не работят тихо направо спират .Опитвах и с ръкохватка и без нея мислех че има значение но пак не става.Мислех да няма запушване по системата но и на двете да е ме съмнява явно нещо ги командва.

Всичко записи: 4 : Дата на рег-ция: Авг. 2011 : Отправено: 30 Ноември, 2014 - 22:56:41
Vialex

Super Member
От: Стара Загора

Ако от крана пуска вода, 100% е запушване.

Всичко записи: 1115 : Дата на рег-ция: Авг. 2006 : Отправено: 30 Ноември, 2014 - 23:29:46
lionov

Нов участник

Ами сега ще разглобя системата и ще видим дали ще има ефект

(Добавено)
Всичко е чисто явно си е до електрониката ще се търси друго мислех да се мине без смяна на платката

Всичко записи: 4 : Дата на рег-ция: Авг. 2011 : Отправено: 01 Декември, 2014 - 16:19:22
Iten91

Нов участник

Здравейте, и аз имам проблем с такава машина. Значи купихме си я преди месец нямаше никакви проблеми, но от два дни не работи както трябва, започна да бръмчи странно и незнам откъде точно изпуска тая вода, но при всяко пускане под машината се събира вода. Може ли някой да ми помогне, жена съм и не съм много запозната с частите на подобни машини...

Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Юни 2016 : Отправено: 05 Юни, 2016 - 11:27:01

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини » кафемашина Silver Crest [Страници (1)]