|
|
|
|
|
|
|
Имам две кафемашини от Лидълските Silver Crest имат един и същ проблем след като загреят при пускане тръгват само за няколко секунди помпите. Някаква идея какво не е в ред по платката |
|
Всичко записи: 4 : Дата на рег-ция: Авг. 2011 : Отправено: 30 Ноември, 2014 - 16:27:06 |
|
|
|
Vialex
Super Member От: Стара Загора
|
|
|
|
при пускане тръгват само за няколко секунди помпите | а да не би да "заглъхват"? т.е. продължават да работят, но много по-тихо(глухо) - без ръкохватка пак ли е така? От крана за вода пуска ли?
|
|
Всичко записи: 1115 : Дата на рег-ция: Авг. 2006 : Отправено: 30 Ноември, 2014 - 22:23:09 |
|
|
|
|
|
|
Ами не работят тихо направо спират .Опитвах и с ръкохватка и без нея мислех че има значение но пак не става.Мислех да няма запушване по системата но и на двете да е ме съмнява явно нещо ги командва. |
|
Всичко записи: 4 : Дата на рег-ция: Авг. 2011 : Отправено: 30 Ноември, 2014 - 22:56:41 |
|
|
|
Vialex
Super Member От: Стара Загора
|
|
|
|
Ако от крана пуска вода, 100% е запушване. |
|
Всичко записи: 1115 : Дата на рег-ция: Авг. 2006 : Отправено: 30 Ноември, 2014 - 23:29:46 |
|
|
|
|
|
|
Ами сега ще разглобя системата и ще видим дали ще има ефект
(Добавено) Всичко е чисто явно си е до електрониката ще се търси друго мислех да се мине без смяна на платката |
|
Всичко записи: 4 : Дата на рег-ция: Авг. 2011 : Отправено: 01 Декември, 2014 - 16:19:22 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте, и аз имам проблем с такава машина. Значи купихме си я преди месец нямаше никакви проблеми, но от два дни не работи както трябва, започна да бръмчи странно и незнам откъде точно изпуска тая вода, но при всяко пускане под машината се събира вода. Може ли някой да ми помогне, жена съм и не съм много запозната с частите на подобни машини... |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Юни 2016 : Отправено: 05 Юни, 2016 - 11:27:01 |
|
|
|