|
|
|
|
|
|
|
Здравейте, имам проблем с кафемашината. Като натисна бутон за кафе (късо или дълго) започва да мели и по време на самото мелене спира и светва диода, който казва че няма кафе на зърна в контейнера, а там кафе има. И съответно изхвърля малкото смляно кафе в контейнера за отпадъци. След рестарт на машината диодът изгасва, но като пусна да прави кафе проблемът се повтаря. От къде идва този проблем. _________________________________________________________________ В тестовия режим като натисна за кратко бутона за късо кафе той светва и се чува звук от мелничката. При повторно натискане обаче звук не се чува, а диодът светва и при отпускане на бутона той не изгасва. Иначе настройката за дозата за смилане на кафето съм я направил |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Февр. 2015 : Отправено: 01 Февруари, 2015 - 10:47:09 |
|
|
|
|
|
|
Или датчика на хол който чете оборотите на мелачката или платката.
|
|
Всичко записи: 238 : Дата на рег-ция: Дек. 2008 : Отправено: 02 Февруари, 2015 - 09:33:02 |
|
|
|
|
|
|
Кафе машина Саеко Inkanto S klaus slasic Здравейте имам следния проблем Саеко Инканто класик ми свети лампичка която в описанието пише че е за някакъв Аква филтър . Как да я загася . Благодаря предварително за съжаление нямам книжка |
|
|
|
|
|
|
Всичко записи: 12528 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 21 Април, 2015 - 15:42:54 |
|
|
|