Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Кафемашина Krups XP 5220

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

undon3

Нов участник

Здравейте. Като пусна въпросната кафе машина загрява нормално ,но се чува от управляващата платка звук един вид непрекъснато "пиукане " докато достигне работна температура.След това задавам да правя кафе помпата тръгва пауза тръгва спира и постепенно започва бавно и славно да се наема.Така десетина минути мъки вече помпата работи долу горе нормално ,но видимо с ниско налягане. Правих профилактика с 6 почистващи препарата.Реших да проверя напрежението на помпата показа ми 380волта ... обръщам сондите 0 волта .Обръщам щепсела в контакта вместо тия близо 400 в ми показа 1кв...Пускам да работи напрежението варира от 20 до 100 волта.Когато нагревателя изстине и се включи да загрява започва пак да "пиука" и помпата работи на тласъци.Напрежението на мрежата е 230в.За съжаление нямам подходящ уред за измерване на кондензатора дали е читав. Ако имате идеи какъв може да е проблема ще се радвам да го споделите.Благодаря.

att-562168646f0c05520.jpg

Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Окт. 2015 : Отправено: 16 Октомври, 2015 - 23:15:13
strob

Нов участник

Хвърляй тоя боклук в контейнера докато не те е направила социално слаб от ремонти на една подобна ми излизаше грешка 05 смених всички гумички и пак само труд и разходи.

Всичко записи: 25 : Дата на рег-ция: Юли 2006 : Отправено: 05 Ноември, 2015 - 17:04:05
ЗЛАТЕВЕ

Нов участник

Моля помогнете кафе машина крупс ми отчита на дисплея техническа грешка код 0А

Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Ноем. 2015 : Отправено: 07 Ноември, 2015 - 09:44:04
Vialex

Super Member
От: Стара Загора

Нагревателя не нагрява

Всичко записи: 1115 : Дата на рег-ция: Авг. 2006 : Отправено: 07 Ноември, 2015 - 21:08:03

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини » Кафемашина Krups XP 5220 [Страници (1)]