Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Кафемашинa Saeco intelia - първо ­ кафе

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

NicKo

Нов участник
От: Хасково

Здравейте!
Oт cкopo зaбeлязax,чe кoгaтo мaшинaтa зaгpee и e гoтoвa зa yпoтpeбa,пъpвoтo кaфe e мaлкo кoфти,cпpямo cлeдвaщитe.Caмoтo кaфe cтaвa c мнoгo мaлкo кaймaк, a и зaбeлязвaм,чe пoмпaтa cъщo e пo-шyмнa нa пъpвoтo кaфe.Ha cлeдвaщитe нямa пpoблeм.Зaщo мoжe дa ce пoлyчaвa тaка?
Cъщo aкo мoжe дa ми пpeпopъчaтe дoбpo кaфe,кoeтo дa изпoлзвaм.B мoмeнтa cъм c "нoвa бpaзилия" пpивилeг.Ha вкyc гope-дoлy гo бивa,нo кaймaкa кoйтo пpaви e мнoгo мaлък.

Всичко записи: 7 : Дата на рег-ция: Дек. 2012 : Отправено: 25 Декември, 2015 - 18:44:37
ICO

Редовен участник
От: Асеновград
Здравей,като включиш нагряването веднага пусни и помпата да прокапе от цедката и тогава сложи дръжката.Аз ползвам Лаваца Роса смляно и става супер кафе.

Всичко записи: 134 : Дата на рег-ция: Февр. 2006 : Отправено: 25 Декември, 2015 - 20:40:13
NicKo

Нов участник
От: Хасково

Саеко интелиа е кафеавтомат.Няма как да сложа дръжката..Иначе сега мисля да прибвам лавацата.

Всичко записи: 7 : Дата на рег-ция: Дек. 2012 : Отправено: 25 Декември, 2015 - 21:49:22

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини » Кафемашинa Saeco intelia - първо ­ кафе [Страници (1)]