|
Постоянно прави промивка и се рестартира |
|
|
|
modac
Супер участник От: София
|
|
|
|
Здравейте колеги, въпросната машинка само прави промивки, включва изключва сама. При опит за направа на кафе процедурата стига до включване на помпата за няколко секунди и след това връща робота в изходна позиция с почти ненамокренокафе. Започва да мига червения диод за грешка, след малко спира светва, че е реди и пак същото. При опит за гореща вода тръгва, пуска съвсем малко и пак същото. Ако не я пипам през пет десет минути си прави промивки и се рестартира. Моля за помощ и съвети, че такава машина ми попада за сефте. Благодаря предварително. |
|
Всичко записи: 588 : Дата на рег-ция: Яну. 2008 : Отправено: 20 Януари, 2016 - 18:04:03 |
|
|
|
|
|
|
Според мен два варианта: 1-водомера не работи или окислени букси, 2-нещо паметта се е прецакала, а може и клапана който спира водата към асансьора да е за почистване..., но първо провери водомера
|
|
Всичко записи: 238 : Дата на рег-ция: Дек. 2008 : Отправено: 22 Януари, 2016 - 11:10:22 |
|
|
|
modac
|
|
|
|
Днеска ново двайсе с тая машина. Тръгнах да я пробвам не вдига робота. Тръгва и веднага спира и светва диода за авария. Без робот редуктора си извърта до край. Робота на ръка се движи, почистен и смазан. Над двайсет пъти пробвам без него мотора си върти. Ква е тая щуротия сега. Напрежението е около 27V |
|
Всичко записи: 588 : Дата на рег-ция: Яну. 2008 : Отправено: 22 Януари, 2016 - 20:55:38 |
|
|
|
|
|
|
Да не би мотора да е клиясъл и да вдига ампераж,те много проблеми станаха,разглабяй наред и преглеждай за клиясалу връзки,микреци и т.н. |
|
Всичко записи: 238 : Дата на рег-ция: Дек. 2008 : Отправено: 26 Януари, 2016 - 14:35:23 |
|
|
|
modac
|
|
|
|
След доста упражнения се оказа, че микроключето за включване и изключване прави номера и ошашква програмата. Благодаря много за помощта. |
|
Всичко записи: 588 : Дата на рег-ция: Яну. 2008 : Отправено: 02 Февруари, 2016 - 14:22:34 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте и аз имам проблем със същия модел боилера е запушен има ли начин да се отпуши? |
|
Всичко записи: 9 : Дата на рег-ция: Яну. 2019 : Отправено: 22 Януари, 2019 - 19:38:02 |
|
|
|
|
|
|
Сложи препарат за котлен камък |
|
Всичко записи: 7 : Дата на рег-ция: Ноем. 2012 : Отправено: 23 Януари, 2019 - 16:05:15 |
|
|
|
|
|
|
Обясни малко повече.Как разбра,че е запушен,пуска ли поне малко вода,пробвал ли си помпата отделно,изобщо разглобил ли си машината Marti_gti ? |
|
Всичко записи: 238 : Дата на рег-ция: Дек. 2008 : Отправено: 24 Януари, 2019 - 15:28:08 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте искам да кажа за моя проблем вече е решен. Бойлера беше запушен точно на три четери сантиметра от страната в която влиза водата и за колегата psc_ivan_carski да бях проверил всичко и работеше освен бойлера след това пробвах с тънка отвертка и открих и разрешиха проблема.Благодаря на всички за отговорите още съм много нов и тепърва се уча. |
|
Всичко записи: 9 : Дата на рег-ция: Яну. 2019 : Отправено: 11 Февруари, 2019 - 19:03:09 |
|
|
|