Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

кафемашина Delonghi EC5.1

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 не прави каймак
Маргарит

Нов участник

Привет на всички участници.
Преди седмица закупих нова кафемашина Delonghi EC5.1, която е за подарък. След като ми я доставиха, реших да я изпробвам и много се разочаровах. Въобще не приличаше кафето на еспресо, а по-скоро на шварц. Нямаше никакъв каймак. Пробвах и с друго кафе, на нямаше разлика. Въпроса ми е, дали е нормално за този модел машина или нещо не е наред самата тя. Аз по принцип не съм кафеджия, но смятам, че правя всичко според инструкциите. Ще бъда благодарен за съвет, дали да я върна или да я подменя с друг модел или .... незнам!

Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Яну. 2013 : Отправено: 11 Март, 2016 - 20:10:02
presar

Нов участник

Че тя еспресо машина ли е с тези 4 бара? Аз навремето имах такава и си беше пълен кошмар с нея , зараждане с вода на всяко кафе защото изхвърля всичката навън. Ако искаш еспресо сменяй я.

Всичко записи: 5 : Дата на рег-ция: Дек. 2009 : Отправено: 19 Март, 2016 - 10:48:42

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини » кафемашина Delonghi EC5.1 [Страници (1)]