|
изписва Guasto pieno fondi |
|
|
|
|
|
|
Zanussi Spazio Guasto pieno fondi - Това е грешката която ми изписва и така и не мога да разбера какъв е проблема на машината. Четох че е препълване на казанчето и смених ключето но то не се препълва просто се пълни и като щракне ключето си спира. Вече се чудя дали не е някое реле от голямата платка или софтуера нещо се е оакал. Ако на някой му се е случвало моля да сподели. EDIT:Машината прави кафе мисля че не и се отразява в работата и в повечето случаи го показва по време на загряването.Благодаря ви |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Яну. 2017 : Отправено: 29 Януари, 2017 - 15:53:04 |
|
|
|
|
|
|
пълна е кофата с отпадна вода
|
|
Всичко записи: 9 : Дата на рег-ция: Февр. 2015 : Отправено: 10 Февруари, 2017 - 22:31:30 |
|
|
|
|
|
|
Zanussi Spazio - не пуска първо кафе Кафе автомата не пуска утринното първо кафе или първото след по –дълъг престой без селекция , каква е причината ?След това си работи нормално. Смених уплатнителите на бойлера. ___________________________________________________________ Сложих друг бойлер с всички части по него от работещ автомат, промяна няма. |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Март 2017 : Отправено: 11 Март, 2017 - 17:49:22 |
|
|
|
|
|
|
Смени си стержена на еспресо клапана. ___________________________________ незнам така от компа ми е малко трудно |
|
Всичко записи: 9 : Дата на рег-ция: Февр. 2015 : Отправено: 11 Март, 2017 - 19:40:45 |
|
|
|
|
|
|
Zanussi Spazio c6-c7 - Статистика и нулирането и
Здравейте, искам да попитам за статистиката на напитките, 2 пъти в Програми и Капучино. Как се нулираха петте статистики и коя от тях е отчетените пари от монетника, счетоводителката ми го изисква ? Благодаря предварително. pcclub |
|
|
Всичко записи: 12500 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 27 Юли, 2017 - 20:22:35 |
|
|
|
|
|
|
Кафеавтомат Zanussi Spazio - първото кафе излиза само захар
Здравейте колеги,имам проблем със автомат зануси спацио: Когато не се пусне повече време кафе първото кафе излиза само захар и бъркалка без грам течност в чашата вече второто третото си излизат нормално смених всичко което се сетих но проблема се повтаря. Идваха майстори от Благоевград (аз съм от Сандански) след съответния ремонт от тяхна страна на другият ден проблема се повтаря... Помощ?? Крум Янкулов |
|
|
Всичко записи: 12500 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 06 Октомври, 2017 - 17:16:11 |
|
|
|
angeldqvol
Постоянен участник От: Гр. Суворово, Варнен ...
|
|
|
|
Zanussi Spazio - Еспресо с ниска температура на водата Въпросния автомат прави разтворимите напитки с нормално гореща вода, а еспресото с полутопла. Моля за насоки, защото нямам опит с кафемашини. Не изписва грешка. До вчера работеше коректно.
____________________________________________________________________ Сменена термо сонда на бойлера. Машината работи. |
|
Всичко записи: 359 : Дата на рег-ция: Апр. 2006 : Отправено: 20 Юни, 2018 - 14:26:44 |
|
|
|
angeldqvol
Постоянен участник От: Гр. Суворово, Варнен ...
|
|
|
|
Проблем със спацио-то. Спря да прави еспресо - няма напрежение за управление на редуктора за да затвори кафе групата и няма подаване на вода към нея. Смила кафе, пуска чаша, захар и бъркалка. Няма грам вода и след малко изписква, че е готово. Майстора смени редуктора с нов, нова помпа - но няма кафе, няма и грешка. Някакви насоки? Почистени бойлер инстантни и еспресо бойлер, сменен и клапан на еспресо бойлера. Не изписва грешка. Оказа се окъсила букса вследствие теч на вода. Машината работи! |
|
Всичко записи: 359 : Дата на рег-ция: Апр. 2006 : Отправено: 02 Юли, 2021 - 14:08:24 |
|
|
|