Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

cokworks-английска хлебопекарна

Форум » Ремонт » Ремонт на битова автоматика и дребна битова техника [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 проблем с дисплея
Кацето

Нов участник

Здравейте,нова съм във форума и ви моля ако можете да ми помогнете.Закупих хлебопекарна и при работа се чу много странен шум и пресъсна програмата и ми изписа ЕЕЕ ,в упътването пишеше че температурният сензор е изключил и да потърся сервиз.Къде в Пловдив мога да намеря сервиз и колко може да ми струва това чудо.? Ще ви бъда много благодарна ,ако ми отговорите.

Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Апр. 2010 : Отправено: 07 Април, 2010 - 20:30:42
tonra

Нов участник

в Технополис.

Всичко записи: 21 : Дата на рег-ция: Окт. 2006 : Отправено: 15 Юни, 2010 - 18:07:42
zz_stefanov

Участник
От: Варна

Сега ни кажи, не е ли машинката от ремаркетираните английски внасяни у нас бе гаранция.

Всичко записи: 86 : Дата на рег-ция: Яну. 2006 : Отправено: 15 Юни, 2010 - 22:59:58
asky

Нов участник

Те в Aнглия не рабоят ли на друг волтаж , различен от 220V?

Всичко записи: 4 : Дата на рег-ция: Окт. 2010 : Отправено: 14 Октомври, 2010 - 20:23:10
kolyo

Админ
От: Русе

http://www.tehcomservis.com/info/standart/power.html

Всичко записи: 12527 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 14 Октомври, 2010 - 20:45:35
asky

Нов участник

Cookworks e търговската марка.Тя не ги произвежда , нито ги сглобява.
Kaце, това ли ти е хлебопекарната?

http://shentop9898.en.made-in-china.com/product/gomxpVyMXicj/China-Bread-Maker-XBM-1038-.html

Може ли да я разглобиш да ми кажеш какъв мотор, кондензатор и трансформатор ползва? Какво пише на тях?
Моля те моля Каце, много те моля....

Всичко записи: 4 : Дата на рег-ция: Окт. 2010 : Отправено: 17 Октомври, 2010 - 19:39:01

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на битова автоматика и дребна битова техника » cokworks-английска хлебопекарна [Страници (1)]