|
не се подава вода към нагревателите |
|
|
|
|
|
|
Ютията има две камери, в които се подава вода към нагревателите за парообразуване. Едната е с бутон с малка помпичка - тя работи. Другата е с регулируема игла и с друг бутон с помпичка. Втората камера получава вода през едно и също място от иглата и бутона. С бутона вода се подава добре, с иглата - не. Иглата е чиста, уплътнението в което ляга също. При пълен резервоар за водата и махната игла (напълно отворен отвор на уплътнението), вода не тече. Ако някой колега има идея какъв е проблема, то моля да сподели. Благодаря предварително! |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Май 2011 : Отправено: 07 Май, 2011 - 09:46:30 |
|
|
|
|
|
|
Варовик в плочата. Налей сгорещен оцет и я остави да се накисне. После естественно като се отпуши я промий с вода няколко пъти. Успех |
|
Всичко записи: 635 : Дата на рег-ция: Март 2010 : Отправено: 07 Май, 2011 - 18:25:39 |
|
|
|
|
|
|
Благодаря, колега! Оказа се друг проблем, на нагревателната плоча има един диск, предполагам биметален. Той има палец, който натиска една гумено маншонче и така се създава някакво налягане в обема с водата. Та този палец се беше изместил встрани и не натискаше маншончето. Сега си работи чудесно. Отново благодаря! |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Май 2011 : Отправено: 07 Май, 2011 - 18:46:01 |
|
|
|
|
|
|
И аз имам същия проблем - излиза пара само като натисна копчето за самопочистване.Иглата не пуска вода към плочата.Почистена е ,няма накипи, но този биметален ? диск няма палец. Дали може да се намери такъв диск с палец или да импровизирам? Ютията е Philips GS4325
|
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Юни 2013 : Отправено: 04 Юни, 2013 - 09:37:32 |
|
|
|
Apr
Нов участник
|
|
|
|
Дали намерихте отговор и решение на проблема? При мен на същата ютия металната пластина изпадна.
|
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Ноем. 2021 : Отправено: 27 Ноември, 2021 - 18:29:52 |
|
|
|