|
|
|
|
ники
Нов участник От: София
|
|
|
|
Ютия Елит - JR-4522. Като раздвижа кабела които влиза в ютиятя започва да жужи и релето ч цъка.Не мога да я разглобя да видя къде е проблема.Два винта има в долният краи но от там нищо не става.Ако някои знае как се разглобява моля за съдеиствие.
|
|
Всичко записи: 9 : Дата на рег-ция: Ноем. 2007 : Отправено: 15 Юни, 2011 - 16:18:36 |
|
|
|
|
|
|
Махни копчето на терморегулатора.Под него трябва да има още два. |
|
Всичко записи: 214 : Дата на рег-ция: Ноем. 2008 : Отправено: 15 Юни, 2011 - 16:21:36 |
|
|
|
ники
|
|
|
|
Няма ,махнах го. Дръжката би трябвало да се разглобява по някакъв начин,а след това долната част(поне така си мисля),но ме е страх да напъвам. |
|
Всичко записи: 9 : Дата на рег-ция: Ноем. 2007 : Отправено: 15 Юни, 2011 - 16:45:10 |
|
|
|
|
|
|
Махни копчетата за турбо-парата и за напръскване под тях има скрит винт. Тези две копчета са с щипки внимаваи при ваденето и . |
|
Всичко записи: 98 : Дата на рег-ция: Авг. 2007 : Отправено: 15 Юни, 2011 - 17:04:16 |
|
|
|
ники
|
|
|
|
Намерих го ,но има още някъде.Държи се здраво,не може да се свали. ОПРАВЕНО другото винтче е под капачето за водата |
|
Всичко записи: 9 : Дата на рег-ция: Ноем. 2007 : Отправено: 16 Юни, 2011 - 09:14:31 |
|
|
|
|
|
|
Здравей, Ники може ли да подскажеш как точно извади тези прословути копчета със щипките!? Как ли не пробвах, какво ли не вкарах само и само да се извади и не става и това си е! Благодаря предварително! |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Юни 2011 : Отправено: 24 Юни, 2011 - 13:39:09 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте, имам същият модел ютия и преди седмица кабела окъси там дето е коляното при въртенето, опитвах се да отворя капака на дръжката но тогава не успях и я оставих. Днес прочетох тази тема и вече махнах бутона за парата и развих винта но още нещо я държи. Някой ако е успял да я разглоби ще съм благодарен да сподели, преди да продължа да разучавам, благодаря ви. ............................................................................................................... Благодаря все пак справих се! Оказа се че всичко е на щипки, има и още едно винче под капачето за наливане на водя, но аз не знаех и махнах капака без да махам капачето и винчето което е малко, се извади от пластмасата. |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Авг. 2011 : Отправено: 20 Август, 2011 - 22:51:29 |
|
|
|
|
|
|
Как да стигна до винтовете под копчето на терморегулатора?
Дръжката разглобява ли се? |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Апр. 2012 : Отправено: 24 Април, 2012 - 14:34:41 |
|
|
|
|
|
|
здравей,jrolling от опит установих,че дръжката се държи с шест щипки,внимателно ги разкопчей с помоща на малка отверка внимавай много с тези които са наж отпред на върха,не забравяй,че под капачето за наливане на вода има винтче което трябва да развиеш.Капачето се отстранява като го отвориш на половина и издърпаш нагоре.Успех! |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Март 2013 : Отправено: 11 Март, 2013 - 14:17:06 |
|
|
|