|
Какво е съпротивлението на датчика за температура ? |
|
|
|
|
|
|
Здравейте, имам въпрос относно терморегулатор на хлебопекарна Severin. Меря с уреда и нагрявам. Датчика дава около 115К , при нагряване намалява съпротивлението до 2к . Доколкото разбирам датчика е термистор.
хлебопекарната изгаря хляба, а последният път е изгорила и термопредпазителя. Което ме навежда на мисълта че нещо не е наред с отчитането на температурата.
|
|
Всичко записи: 8 : Дата на рег-ция: Яну. 2013 : Отправено: 27 Януари, 2013 - 16:53:32 |
|
|
|
|
|
|
Имах подобен проблем и се оказа че нагреватела е обърнат буксата не е сложена правилно. Смених платка датчик и все не спира нагревателя и накрая се усетих че нагревателя е обратно. Поздрави. |
|
Всичко записи: 8 : Дата на рег-ция: Февр. 2013 : Отправено: 26 Февруари, 2013 - 11:31:04 |
|
|
|
|
|
|
хлебопекарна SEVERIN ??? - не върти
Здравейте , имам хлебопекарна SEVERIN , но се появи един проблем . След като съм заредила продуктите , избирам дадена програма , но хлебопекарната изобщо не иска да завърти бъркалките . Когато натисна бутона за стартиране се чува звукът , че стартира , реотанът загрява , но лопатките не завъртат . Какъв може да е проблемът ? Благодаря ви предварително ! Бойка Иванова | Че отвори я и виж какъв е проблемът. |
|
Всичко записи: 12527 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 08 Септември, 2015 - 21:19:57 |
|
|
|