|
|
|
|
|
|
|
Здравейте, Имам фритюрник Solac FG 6940. Много съм доволен принципно от него. Но след смяната на мазнината не иска да работи. В нулево положение на регулатора за температурата и двете лампи, за напрежение и зеления(за температурата) светят. Но тръгна ли да завъртам регулатора, след първото деление на регулатора - изключва. Навежда ме на мисълта, че някой датчик не работи. Във фритюрника има 2 - единия е свързан с прекъсвач - изключвател - той работи, а другия е свързан към регулатора за температурата. - той нещо ме съмнява. Ако е той, може ли да се смени с друг и с какви параметри. http://www.delta-elis.com/index.php?prcS=14&prsS=64&man=0&ss=&subm=1&lan=bg&cat=3 В този сайт видях няколко. По външен вид прилича на модел : 99030529 Трябва ли да се настройва след смяната? Дайте идея каква е причината и мога ли да я поправя със собствени сили.. |
|
Всичко записи: 7 : Дата на рег-ция: Март 2014 : Отправено: 04 Март, 2014 - 18:33:12 |
|
|
|
bamze
Супер участник От: Варна
|
|
|
|
Терморегулатора и защитата са странни производства и нямат нищо общо по цена и визия на това къде си го показал . Има централен сервиз където ги имат . |
|
Всичко записи: 723 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 09 Март, 2014 - 21:37:40 |
|
|
|
|
|
|
Жалко, мислех, че не е толкова трудно да се справя сам... |
|
Всичко записи: 7 : Дата на рег-ция: Март 2014 : Отправено: 10 Март, 2014 - 21:44:16 |
|
|
|