|
Като бърка на определени интервали прескача бъркалката |
|
|
|
|
|
|
MOULINEX OW 200034/B7A-1710R Разглобих я но нищо нередно не видях. Ел.мотор се върти на ръка, не издава странни звуци, пластмасовата ремъчна шайба, която върти перката също няма някакви отклонения. Докато беше в гаранция преди 2 години и сменяха някаква втулка, но аз днес втулка никъде не видях. Моля за съвет къде може да е проблема- заподозрял съм ел.мотор, но не съм на 100% сигурен. Благодаря предварително.
Бъркалката все едно не прави винаги равномерен оборот. Има моменти в които ми се струва, че има по-голямо съпротивление за части от секундата. Аз на ел. мотора не видях никъде втулка , освен на края където е самото пластмасово зъбно колело, което завърта ремъка- но там няма никакъв луфт. |
|
Всичко записи: 11 : Дата на рег-ция: Окт. 2010 : Отправено: 08 Юни, 2014 - 14:09:18 |
|
|
|
|
|
|
На всяка ос има втулка месингова(фосфорен месинг)
Провери оста на куплунга и втулките на пластмасовите колела.Мотора не се разглобява.Свали ремъка и ако има износване на някоя втулка ще си проличи. |
|
Всичко записи: 134 : Дата на рег-ция: Юли 2013 : Отправено: 10 Юни, 2014 - 08:34:39 |
|
|
|