Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

хлебопекарна SilverCrest SBB 850 ­ - втулки

Форум » Ремонт » Ремонт на битова автоматика и дребна битова техника [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

denyo

Нов участник

Идеи за втулки за хлебопекарна SilverCrest SBB 850 EDS A1 ? Оригиналните мисля са графитен бронз.
Износени са, съответно осите не са успоредни, ремъка бие на една страна и се руши. Имах идея втулки за стартер, обаче до сега попадам все на такива с по-голям отвор. Че имах "късмета" да ме изостави точно за Великден.

att-5ac53f8711b51850.jpg

Всичко записи: 10 : Дата на рег-ция: Авг. 2016 : Отправено: 04 Април, 2018 - 23:31:54
yankoyan

Нов участник

И аз имам същия проблем. Успяхте ли да намерите решение?
Все когато най-трябват тогава се чупят тея хлебопекарни
Сайт за хлебопекарни

Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Септ. 2019 : Отправено: 08 Септември, 2019 - 22:42:39
joropcb

Нов участник
От: варна

От текстолог, на струг.Не давате никакви размери.

Всичко записи: 30 : Дата на рег-ция: Май 2011 : Отправено: 29 Март, 2020 - 13:30:01
denyo

Нов участник

Съжалявам за огромното закъснение, но да кажа все пак.

Стругар ми поръча фабрични втулки, но на височина не бяха толкова големи. Реално за всяка от старите втулки, ползва две от новите, като едната я отряза, за да докара размера. Две втулки от новите, идваха по-високи от оригиналната.

Всичко записи: 10 : Дата на рег-ция: Авг. 2016 : Отправено: 18 Юни, 2023 - 23:00:16
angeldqvol

Постоянен участник
От: Гр. Суворово, Варнен ...

Имате ли данни за термодатчика на хлебопекарната?

Всичко записи: 382 : Дата на рег-ция: Апр. 2006 : Отправено: 10 Февруари, 2025 - 10:25:15
He@t

Участник

Аз нямам, но тук го продават:
https://ashop.bg/rezervni-chasti-za-hlebopekarni-i-tosteri/datchik-za-temperatura/senzor-za-temperatura-kk-t-s-planka-na-hlebopekarna-silvercrest-sbb-850a1-3sij

Много са учтиви. Можеш да звъннеш и да питаш за параметрите.

Всичко записи: 99 : Дата на рег-ция: Яну. 2022 : Отправено: 26 Февруари, 2025 - 13:47:47

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на битова автоматика и дребна битова техника » хлебопекарна SilverCrest SBB 850 ­ - втулки [Страници (1)]