|
|
|
|
|
|
|
beko volumax5 не нагрева.Нагревателат е добр.Знае ли некој колку требва да е температурниат дачек при стајна температура. Мерси |
|
Всичко записи: 102 : Дата на рег-ция: Юни 2014 : Отправено: 21 Октомври, 2015 - 15:42:53 |
|
|
|
|
|
Всичко записи: 11992 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 21 Октомври, 2015 - 16:38:15 |
|
|
|
|
|
|
Пералня Beko Volumax5 не развърта до максимални обороти на Центрофуга и изкарва прането мокро. Поръчал съм нови четки за мотора...защото старите ми се струват доста износени - 10 mm от върха до пружините.. Други идеи и съвети по смяна на елементи от платката за управление като като кондензатори, триак...и т.н..т..??...или ако някой разполага със схема на платката... Парт-номера на платката е: 2827790100 Поздрави
Пералня Beko Volumax5 не развърташе до максимални обороти на Центрофуга и изкарваше прането мокро. След изпълнените стъпки по-долу...пералнята заработи нормално и вдигна чувствително оборотите на центрофуга.. - Поръчах и подмених старите четки на мотора с нови такива. Старите ми бяха доста износени - 10 mm от върха до пружините..срещу 40 mm на новите. - Почистих статора и ритора на мотора които бяха пълни с графит посредством сгъстен въздух и четка за боядисване - Продухах със сгъстен въздух тръбата от пресостата надолу и почистих филтъра след помпата и маншона за мръсната вода преди нея. Въпроса ми е относно монолитен кондензатор С4= 47 мкрфд на платка с Парт-номер 2827790100 - участва ли този кондензатор в управлението във веригата между процесор Атмега и триака за управление оборотите на мотора..или не?? Поздрави |
|
Всичко записи: 6 : Дата на рег-ция: Дек. 2020 : Отправено: 23 Декември, 2020 - 19:16:16 |
|
|
|