|
|
|
|
|
|
|
Здравейте имали човек тук който поправя платките за сушилните. Ето историята тъй като Термопомпената изпусна фреона реших и купих втора ръка нагревателна сушилня(от ОЛХ разбирасе ) така сушилнята доиде в офис, пуснах влажни кърпи и си заработи.Изчаках 15 минути и няма проблем. Понеже ми се видя яко мръсна е отворих и почистих и забелязах че кабелите са обвити с изолирбант който е сравнително пресен не е изсъхнал.Така след като жената пусна дрехите да се сушът стигна до там че се напълни с вода и не иска да изпомпи.Оказасе че проблемът не е в помпата а в платката, до помпата стига 120волта, след поредното разглобяване вече неиска и да тръгне. По платката има множество интервенции. Трабва ми човек да поправи платката |
|
Всичко записи: 18 : Дата на рег-ция: Март 2018 : Отправено: 01 Ноември, 2022 - 20:46:11 |
|
|
|
|
|
|
По платката има множество интервенции | значи са опитвали да я поправят, но не са могли. |
|
Всичко записи: 12402 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 01 Ноември, 2022 - 22:37:14 |
|
|
|
боби 66
Редовен участник От: гр. Сопот
|
|
|
|
купих втора ръка нагревателна сушилня(от ОЛХ разбирасе ) | На печелившите честито. Купих си ЕВТИН уред, който се нуждае от скъп ремонт. Да си бе купил от вносител с ЕДНА година гаранция, естествено по-скъпичко но с ГАРАНЦИЯ.
|
|
Всичко записи: 236 : Дата на рег-ция: Окт. 2009 : Отправено: 02 Ноември, 2022 - 20:04:38 |
|
|
|
|
|
|
Сушилня АЕГ TN85470R - не тръгва
Здравейте сушилня АЕГ TN85470R, нетръгва дисплеят светва,избираш програма и като му зададеш старт се чува едно щракване на реле и след 5сек пак реле. Трябва ми помощ защото зима тропа на врата а дрехите няма къде да съхнат radoi4o11 |
|
|
Всичко записи: 12402 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 06 Ноември, 2022 - 22:10:46 |
|
|
|