Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

пералня Beko ??? - ключалка

Форум » Кошче » Кошче [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 Разглобяване на люка
angeldqvol

Постоянен участник
От: Гр. Суворово, Варнен ...

Имам питане как процедирате за смяна на ключалка на люк на новите перални BEKO? Не успявам да откопчея външната рамка за да стигна до болтовете. Чупят се вътре пластмасите и после я лепих със силикон
Виждам, че трябва да се завърти тази рамка, но не измислих с какво.

att-6738c13392febe0ef.jpg

Всичко записи: 376 : Дата на рег-ция: Апр. 2006 : Отправено: 16 Ноември, 2024 - 17:58:43
hotcool8

Редовен участник
От: до Бургас

От вътрешната страна има един отвор около 2 ММ. Бъркаш вътре и натискаш с нещо тънко като същевременно развиваш двете части на люка. Дано да съм бил ясен.

Всичко записи: 249 : Дата на рег-ция: Окт. 2007 : Отправено: 17 Ноември, 2024 - 16:26:35
angeldqvol

Постоянен участник

Ще пробвам! Мислих за вендузи и приспособление за развиване. Още утре ще пробвам описаното! Благодаря!

Всичко записи: 376 : Дата на рег-ция: Апр. 2006 : Отправено: 18 Ноември, 2024 - 21:27:17
hotcool8

Редовен участник

Трябва да натиснете щифта в отвора. Вътре е контра против само развиване. Така я освобождавате. След като тръгне да се развива не е необходимо да я натискате. И не иска много сила .Тя е една тънка пластмаса. Успех и лека вечер!

Намерих го. Знаех че го имам някъде
Нещо не мога да кача снимката

Всичко записи: 249 : Дата на рег-ция: Окт. 2007 : Отправено: 18 Ноември, 2024 - 23:10:43
angeldqvol

Постоянен участник

Получи се, казвай къде да пращам почерпката! Счупил съм 2 до сега при смяна на дръжката на люка!

Всичко записи: 376 : Дата на рег-ция: Апр. 2006 : Отправено: 19 Ноември, 2024 - 14:37:52
hotcool8

Редовен участник

Важното е ,че всичко е наред. И аз първия път се озорих но на време се усетих

Всичко записи: 249 : Дата на рег-ция: Окт. 2007 : Отправено: 19 Ноември, 2024 - 20:43:09

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Кошче » Кошче » пералня Beko ??? - ключалка [Страници (1)]