|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Пералня ZANUSSI ZWF-265W PNC 914579979 Колеги, не съм срещал до сега такъв проблем. Слагам я на програма "центруфуга" изхвърля си водата, започва да върти, тръгва центруфугата за 1-2 мин. и в момента, в който трябва да завърти на пълните си обороти спира и започва да пълни вода, започва все едно да плакне и зацикля. Това обаче не го прави всеки път. Същия номер го прави и на плакненето, когато дойде време за центруфугата. И пак така - един път добре, друг път зацикля. На панела не показва никаква грешка. Някакви идеи от какво може да е?
|
|
Всичко записи: 91 : Дата на рег-ция: Юли 2008 : Отправено: 30 Април, 2009 - 15:06:39 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Провери ли датчика за температура - може да си мисли че прането е "завряло" и да го охлажда |
|
Всичко записи: 12665 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 30 Април, 2009 - 16:31:10 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Всичко записи: 91 : Дата на рег-ция: Юли 2008 : Отправено: 30 Април, 2009 - 16:37:49 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
пералня ZANUSSI ZWF265W - Изгорял елемент от токов удар
След токов удар е изгорял елемент R1 платката,и не се четат стойностите на елемента. Прилагам снимка на платката с данните за платката и изгорелият елемент. bobi | Чукни в търсачката варистор
|
|
Всичко записи: 12665 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 28 Декември, 2010 - 22:19:35 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Пералня ZANUSSI ZWF-265W - не плакне и не центрофугира
Здравейте, имам проблем - пералнята ми не изплаква и не центрофугира. Снощи почистих филтъра, но проблема си остава. До преди 2-3 пранета пусках центрофугата допълнително и дрехите излизаха почти сухи, но леко лепкави от неизплакнат преперат за пране. Снощи дори след две поредни центрофуги дрехите бяха мокри. Taljana |
Провери си маркуча за мръсната вода.Може да е запушен частично . Провери си и също изправността на помпата. В краен случай си викни майстор. kamikatzeto |
|
|
Всичко записи: 12665 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 16 Февруари, 2011 - 17:15:34 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Пералня ZANUSSI ZWF-265W - центрофуга Здр.Имам следния проблем с пералнята-когато е пълна не центрофугира а когато е празна си работи нормално.... Дори и с една покривка вътре пак не тръгва центрофугата демонтирах платката и я занесох за проверка и ми казаха,че вси4ко е наред с нея.След това свалих мотора и с него ми казаха (в друг сервиз),че всичко е точно ????Къде може да е проблема ? Ако някой е имал подобен Проблем или знае от какво може да е нека сподели Благодаря предварително
Ремъка е опънат и като демонтирахме и монтирахме мотора много трудно се слага...мисля, че не е от него ? Няма опция за реглаж |
|
Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Септ. 2013 : Отправено: 16 Септември, 2013 - 22:25:15 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Помпата работи ли? Изхвърля ли водата? Ако не е изхвърлила водата, центрофугата няма да тръгне! Проверка на филтър и маркуч за мръсна вода. |
|
Всичко записи: 100 : Дата на рег-ция: Окт. 2009 : Отправено: 19 Септември, 2013 - 09:08:09 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Изхвърля водата....всичко си работи нормално но не центруфогира Пренавиха ми и мотора и му смениха един лагер и ми дадоха гаранция за него но пак не центрофугира Какво друго може да е?Нормално си пълни и изпомпва водата |
|
Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Септ. 2013 : Отправено: 26 Септември, 2013 - 21:08:14 |
|
|
|
|
|