|
|
| Смяна на пластмасовите ребра на барабана |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Моля, за помощ. Изпадна ми пластмасовото ребро на барабана. Пералнята е Ariston AL128D - Маргарита 2000. Купих нови ребра, но на местата където трябва да ги поствя има метални издатини (сгъната пластина от барабана) които се очаква да ги задържат. За да ги сложа, мога да премахна издатините, но тогава ребрата се държат само от сцеплението на пластмасата с барабана, което очевидно не е достатъчно. За да го сменя трябва ли да сваля барабана или има по-елегантна техника? Мога ли да ги залепя с подходящо лепило? - Какво?
|
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Септ. 2009 : Отправено: 05 Септември, 2009 - 15:24:20 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| на местата където трябва да ги поствя има метални издатини (сгъната пластина от барабана) които се очаква да ги задържат. | Надигни малко въпросните пластини и приплъзни витлото така. След като премине пластините щракват зад него и не му позволяват да излезе.
А защо са се счупили старите витла? Да няма и друг проблем? |
|
Всичко записи: 463 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 05 Септември, 2009 - 19:21:53 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Благодаря много.    Не се досетих, че практически това са нещо като пружини. Беше извито на 90 градуса и това ме подлъга, че трябва да се сваля барабана . Напрвих както ми казахте и си мисля че стана.
За причината нямам идея. Пералнята е на 6-7 години и може би и е дошло времето. Ако има нещо, което мога да проверя, моля да ми кажете!
Благодаря още един път. |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Септ. 2009 : Отправено: 05 Септември, 2009 - 19:46:10 |
|
|
|
|
|