|
|
| Търся четки за мотор SIEMENS |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Здравейте, Става дума за двигателя на една пералня Constructa. Модела е някъде от 1990г Двигателя е SIEMENS 300W. BA 6755-0BF. Иде реч за четките на въпросния двигател. От както е купена пералнята (втора употреба) вдига страшна гюрултия. След много опити установих, че проблемът е в четките. Явно при профилактиката не са сложени каквито трябва.
Моля за съвет какъв вид четки да търся и къде. Размерът на старите е 5/12/25 мм.(за дължината не съм сигурен), проводника излиза отзад. Предварително благодаря на отзовалите се!  |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Яну. 2007 : Отправено: 14 Януари, 2007 - 12:39:58 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Всички мотори с четки вдигат шум - да не стане така, че само да хвърляш пари на вятъра. Че ти в София като не можеш да намериш части - какви са твоите четки :
|
|
Всичко записи: 12665 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 14 Януари, 2007 - 13:48:13 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Нормално ли е звукът за е пронизително свистящ (приблизително, като на малък флекс)? Пари на вятъра няма да хвърлям, защото четките вече са за смяна. Горе-долу затова пуснах темата, защото не зная къде в София има специализирани магазини, които да ми предложат качиствени четки, а не просто да ми вземат парите. Можеш ли да ме посъветваш какви да са като модел, за да е най-тихо?  |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Яну. 2007 : Отправено: 14 Януари, 2007 - 14:32:12 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Във всеки магазин за резервни части за битова техника ги има -4-5 лв. В София на Ботев -старото кафе на локо сф-в момента е магазин.Между сливница и градинката посока централна гара от лявата страна.Не е лошо преди поставяне на новите да им дадеш ъгъл -45 градуса спрямо колектора-----на контактната повърхност. |
|
Всичко записи: 48 : Дата на рег-ция: Дек. 2006 : Отправено: 14 Януари, 2007 - 20:39:43 |
|
|
|
|
|