|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Здравеите проблема е в това че не пуска вода, но първата показана грешка е че вратата не е затворена и за това си мисля че ключалката е проблема. След оглед на ключалката и платката за видими проблеми ,нямаше я пуснах отново.Показа ми грешка че няма подаване на вода, прегледах филтри маркуч, там също нямаше нищо. Дали проблема е от ключалката или от платката. Благодаря предварително.
На центрофуга върти но помпата не работи
Пропуснах да отбележа че блокировката на вратата отново не сработва. |
|
Всичко записи: 27 : Дата на рег-ция: Апр. 2009 : Отправено: 08 Ноември, 2016 - 19:46:37 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Провери големите релета за лоши спойки |
|
Всичко записи: 12665 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 09 Ноември, 2016 - 08:35:34 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Благодаря за съвета , след като проверих по обстойно платката намерих изгорели писти и няколко елемента от токов удар.Извинявам се за късния отговор и отново благодаря уреда вече работи. |
|
Всичко записи: 27 : Дата на рег-ция: Апр. 2009 : Отправено: 14 Ноември, 2016 - 20:45:39 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Здравейте за да не пускам нова те ще питам тук, колко трябва да е напрежението на входа на датчика на мотора при мен е 11 в. Бяха изгорели два резистора в датчика, и след подмяна работи, но при развартане в пътвия момент мотора каточели потегля на две фази и после се оправя. На мястото на мотора закачих три ламби в звезда и при въртене на мотора на ръка в която и да е посока ламбите не светят последователно ами една по силно и другите две по слабо следваща стъпка двете по силно третата по слабо. Благодаря првдварително. |
|
Всичко записи: 11 : Дата на рег-ция: Февр. 2016 : Отправено: 30 Април, 2017 - 16:58:57 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Здравейте приятели някои ще може и да даде насоки. |
|
Всичко записи: 11 : Дата на рег-ция: Февр. 2016 : Отправено: 03 Май, 2017 - 11:27:16 |
|
|
|
|
|