|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Хладилник Snaige RF310 - не охлажда от дни не изключва хладилната част е 16 градуса
хладилника е Snaige RF310 1101B с фреон R134A едно компресорен с фризер отдолу. не ми е ясно как става охлаждането на хладилната част, вентилатор очевидно няма. на 10 години е. фризерната част работи добре. Въобще не изключва, аз го спирам от време на време. Възможни причини за повредата? nelimsm | Без майстор няма да стане |
|
Всичко записи: 12665 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 31 Август, 2011 - 17:14:39 |
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Хладилник Снайге RF310 - фреон Здравейте колеги, моля някой да каже колко фреон събира този хладилник защото табелката е изтрита и не се чете.
И никой ли не знае в крайна сметка колко да му налея. По везна му вкарах 100 грама но ми работи на вакум по манометъра и затова пуснах още малко в момента го следя пак работи на вакум , манометъра показва температура на изпарение -28 градуса.Хладилника дойде при мен заради това че не охлажда в средно температурната камера. предположих че е запушване и го продухах с азот, навсякъде си имаше преход затова смених филтъра и го напълних наново но не съм сигурен дали е достатъчно фреона. В средно температурната камера е 20 градуса след един час работа, и не е заскрежен равномерно изпарителя в средно температурното отделение доколкото може да се прецени по пластмасата. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Хладилник SNAIGE RF 310 - не охлажда
Сутринта видях, че хладилникът не е студен. Изключих и включих от щепсела - чува се работата на компресора, но по-тихо, отколкото съм свикнал. Чува се и едно клокочене от тръбите. Какво да проверя? Gnus |
|
|
Всичко записи: 12665 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 24 Ноември, 2014 - 09:14:20 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Обявите за хладилен техник провери! |
|
Всичко записи: 376 : Дата на рег-ция: Март 2007 : Отправено: 30 Ноември, 2014 - 07:06:15 |
|
|
|
|
|