|
|
|
|
|
|
|
|
МЕТО
Участник От: София
|
|
|
Всичко записи: 57 : Дата на рег-ция: Окт. 2009 : Отправено: 31 Октомври, 2012 - 19:10:57 |
|
|
|
|
|
МЕТО
|
|
|
|
Здравейте, Вече имам снимки на контролера.От които се вижда че на самия него има датчик и би следвало да може да се настрои да отчита темп. от него. Намерих и някакъв парт номер от инструкцията. OM-NET3C-0411(0)-SIESTA ___ Part No.:R08019036598 Ако някой има идея ще сам му благодарен. А и виното ми е станало 
|
|
Всичко записи: 57 : Дата на рег-ция: Окт. 2009 : Отправено: 05 Ноември, 2012 - 17:51:10 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
МЕТО , по какво съдиш, че не отчита стайната температура, а входящата. Като гледам на дисплея какви са показанията, това си е стайна температура. Предполагам си направил опит да загрееш датчика, който е на платката, да видиш дали се променя температурата. |
|
Всичко записи: 466 : Дата на рег-ция: Дек. 2006 : Отправено: 05 Ноември, 2012 - 19:09:58 |
|
|
|
|
|
МЕТО
|
|
|
|
Тази температура е при затворено положение на смукателната клапа.т.е при пълна рециркулация без пресен въздух.При 10% пресен въздух температурата веднага се понижава което значи че мери входящия въздух.А и като загрея датчика на пулта не се променя стойността му.Което значи че не участва.Поне така си мисля аз.Може и да греша.
Явно никой не знае? А дали е възможно да няма опция да мери температурата от контролера? Тогава защо пък са му монтирали датчик?
Днес пак ми оспорваха че няма опция да мери температурата от контролера.Бил се контролирал от датчика на засмукване.Как и аз не знам.Опитват се да ме накарат да вярвам в невъзможното. |
|
Всичко записи: 57 : Дата на рег-ция: Окт. 2009 : Отправено: 08 Ноември, 2012 - 18:51:21 |
|
|
|
|
|
WOLV
Нов участник От: Бургас
|
|
|
|
Ех, колега, ако знаеш как се точа на твоето винце 
There is a temperature sensor located at TH1 on the Netware 3C controller board as shown.
The temperature sensor is optional and can be used as room sensor, so that room temperature reading will be captured from the temperature sensor on the Netware 3C instead of room sensor located at indoor PCB.
If the temperature sensor TH1 is required to be used as room sensor, please follow the below instructions:
Step 1: Turn off the main power supply.
Step 2: Remove room sensor extension from the indoor PCB.
Step 3: Turn on the main power supply and switch on the indoor unit. Room temperature reading is now taken from temperature sensor at the wired controller Netware 3C.
|
|
Всичко записи: 37 : Дата на рег-ция: Дек. 2007 : Отправено: 17 Декември, 2012 - 14:53:31 |
|
|
|
|
|
МЕТО
|
|
|
|
Колега в петък ще пробвам и ако се получи 5л. домашно истинско мелнишко вино ще отпътува за Бургас.Тъкмо навреме за празниците   Благодаря |
|
Всичко записи: 57 : Дата на рег-ция: Окт. 2009 : Отправено: 19 Декември, 2012 - 16:21:41 |
|
|
|
|
|