Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

хладилна витрина ??? - кликсон

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 пусковото реле Klixon 9660-041-178
gatev

Редовен участник

Здравейте колеги, ремонтирам една хладилна витрина, не пиша модел и марка, защото няма.
Проблемът се оказа в пусковото реле - Klixon 9660-041-178, което е на 13-15А. Лошото, е че не мого никъде да намеря такова. Дали може да ме посъветвате от къде да взема или как да го преправя, ако има някакъв културен начин.
Благодаря предварително и бъдете здрави!

Всичко записи: 129 : Дата на рег-ция: Февр. 2011 : Отправено: 07 Май, 2020 - 15:21:39
kolyo

Админ
От: Русе

"културния начин" е с реле за време с нормално затворен контакт,
но най добре е да търсиш подобно по модела на компресора.

Всичко записи: 12665 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 07 Май, 2020 - 16:41:33
gatev

Редовен участник

Koldo, благодаря ти за отговора, просто не вярвах, че ще е толкова трудно да се намери такова реле. Както се сещаш коридора е без обозначения, въпреки че витрината не е толкова стара. Въпроса ми беше дали има някакви универсални пускови релета. А с релето за време и на мен ми дойде тая идея Ако накой колега има такова да пише.
Поздрави

Всичко записи: 129 : Дата на рег-ция: Февр. 2011 : Отправено: 07 Май, 2020 - 22:42:01

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици » хладилна витрина ??? - кликсон [Страници (1)]