Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

хладилник BEKO DS281CB - ­ замръзва

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 МНОГО замръзва
guslarche

Нов участник

Здравейте, имам следния проблем.
Купих си преди месец хладилник BEKO от Технополис и почна да ми прави проблеми. Термостатът е сложен на най-ниското ниво и храната вътре става на кокал. Не знам какво да правя. Първо тия мошенници от Технополис ми го доставиха легнал - дали от това може да се е прецакал? Или проблема е от термостата? Срамота...чистак бърсак хладилник и да ми прави такъв проблем...не знам какво да правя?
Междувременно стаята, в която е хладилника не се отоплява през зимата...Може ли проблема да идва от това, че е студено в стаята???

Моля помагайте ако знаете нещо...

..пс..направо не смея да сложа нещо в хладилника щото замръзва жестоко...

att-47725f61c897b81CB.jpg

Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Дек. 2007 : Отправено: 26 Декември, 2007 - 13:39:15
kolyo

Админ
От: Русе

Междувременно стаята, в която е хладилника не се отоплява през зимата...
Ами отоплявай я.
http://www.tehcomservis.com/forum/topic.php?forum=6&topic=31

Всичко записи: 12547 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 26 Декември, 2007 - 13:43:20
hotcool8

Редовен участник
От: до Бургас

Това ,че е студено във стаята може да повлияе за по-лошо замръзване,а при тебе се получава обратния ефект.
Провери дали осезателя на термостата нее откачен.Въобще исключва ли хладилника?

Всичко записи: 249 : Дата на рег-ция: Окт. 2007 : Отправено: 26 Декември, 2007 - 14:53:36
guslarche

Нов участник

Hotcool8, Ще трябва да проверя май осезателя...

Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Дек. 2007 : Отправено: 26 Декември, 2007 - 15:34:39
Bat Lyubo

Постоянен участник
От: Русе

По скоро на Мраз 270 ми прилича. Ако изключва само на 0 не е добре. Не е ли по-добре да извикаш сервиза.

Всичко записи: 376 : Дата на рег-ция: Март 2007 : Отправено: 26 Декември, 2007 - 16:25:47
hotcool8

Редовен участник
От: до Бургас

Викай сервиз.При нормална работа на термостата даже трябва да имаш проблем с продуктите в камерата.

Всичко записи: 249 : Дата на рег-ция: Окт. 2007 : Отправено: 26 Декември, 2007 - 17:40:16
qsen

Участник
От: Варна

В пластмасовото тяло където е поместен термостата или плафониерата вижда ли се да има копче като прекъсвач

Всичко записи: 86 : Дата на рег-ция: Яну. 2007 : Отправено: 29 Декември, 2007 - 15:55:28

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици » хладилник BEKO DS281CB - ­ замръзва [Страници (1)]