|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Колеги помогнете. Компресора спря. След като елиминирах термостата и дадох директно ток към компресора -тръгна. Купих термостат но ме достраша да повдигна изпарителя за да сложа капилярната тръба. Вляво и вдясно на долната част на изпарителя има две пластмасови капачки. Какво ли не опитвах - въртят се свободно - при издърпване не мърдат, страх ме е да не повредя изпарителя. Как да ги демонтирам? Техниците са на работа чак в понеделник. |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Март 2008 : Отправено: 08 Март, 2008 - 13:07:25 |
|
|
|
|
|
hotcool8
Постоянен участник От: до Бургас
|
|
|
|
Аз съм си истанил едни клещи с дълги човки почти колкото нож са.С тях хващам щифта от двете страни опирам върха на клещите на цялата ламарина/там в края няма канали/ и издърпвам щифта като с керпеден.Ако искаш подложи нещо под върха да не нараниш боята. |
|
Всичко записи: 255 : Дата на рег-ция: Окт. 2007 : Отправено: 08 Март, 2008 - 14:34:48 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Дръпни изпарителя напред и той ще извади пластмасовите нитове /ако не се счупят главичките им/. |
|
Всичко записи: 376 : Дата на рег-ция: Март 2007 : Отправено: 08 Март, 2008 - 17:23:37 |
|
|
|
|
|