|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Търся някакво опътване (User Manual) за LG KS-H1865DAO BIO . От магазина ми дадоха само едно дистанционно две батерии за него и некво опътване за инсталиране на климатика !!! Нямам представа въобще как се използват функциите на климатика! Обясниха ми простите неща като "от тук се усилва вентилатора от тук се намалява температурата" нито знам как се включва на автоматичен режим, нито знам таймер как да наглася, нито как да сверя часовника на дистанционното има там некво копче(плазма) некво друго (JET) абсолютно са ми непонятни тези неща
Ако някои може да ми помогне ще съм му адски благодарен ! |
|
Всичко записи: 6 : Дата на рег-ция: Юли 2007 : Отправено: 26 Юли, 2007 - 18:20:03 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Всичко записи: 12665 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 26 Юли, 2007 - 21:19:36 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Някой знае ли какъв трябва да бъде стартовия кондензатор турбината на вътрешното тяло на този климатик: 2.5uF или 4uF ? А има ли някакъв начин да се сметне стойността му според съпротивленията на работна и стартова намотка или номинална мощност примерно ? |
|
Всичко записи: 9 : Дата на рег-ция: Юни 2010 : Отправено: 25 Януари, 2013 - 12:20:16 |
|
|
|
|
|