Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Кафемашина TURMIX TX 650 - ­ изписва STEAM

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 изписва Temper. Elevata и Vapore
emma

Нов участник

Става въпрос за кафемашина TURMIX TX 650, на дисплея и започна да изписва Temper. Elevata и Vapore, но понеже не разбирам нищо и нямам указания за тази машина, незнам какво да правя и какво значи това. Ще се радвам ако някой успее да ми обясни и помогне. Благодаря предварително!
Всичко е както трябва, асансьорчето е сложено правилно, но не мога да вляза в менюто по никакъв начин.

Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Май 2012 : Отправено: 02 Май, 2012 - 15:28:18
psc_ivan_carski

Редовен участник

ами първо си смени езика,като натиснеш и задържиш бутона за мляно кафе със символ като лъжичка.така се влиза в менюто,първото или второто подменю е за смяна на езика,след като го смениш на английски,изключи и пак включи машината,ако изпише: ''overtemperatur'' означава че е прегрята машината,пробвай да обезвъздушиш чрез крана за чай.... ако след това има отново проблем опиши малко по-обстойно какво се случва и ще отреагираме ако е по-силите на ''виртуалния ремонт'' поздрави!!!

Всичко записи: 238 : Дата на рег-ция: Дек. 2008 : Отправено: 03 Май, 2012 - 12:19:09
emma

Нов участник

Успях да вляза в менюто и да направя езика на английски и сега ми изписва STEAM, което значи пара, но какво ми показва това нямам идея.

Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Май 2012 : Отправено: 05 Май, 2012 - 10:45:29
anons

Участник
От: Варна

STEAM - следователно машината е в режим да прави пара, Най-вероятно имаш бутон за пара и гореща вода, натисни го за да мине в режим гореща вода и обезвъздуши системата , като завъртиш въртока за гореща вода и пара.

Всичко записи: 73 : Дата на рег-ция: Апр. 2012 : Отправено: 06 Май, 2012 - 14:47:55
kolyo

Админ
От: Русе

saeco turmix tx 650
Здравейте! Използвам горенаписаната кафемашина, обаче кафето е много водно.
Ако може да ми кажете някакви настройки които могат да се направят.. как да си вдигна грамажа на кафе който използва, температура на вода ..
Благодаря предварително
dosaden

Всичко записи: 12517 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 10 Септември, 2012 - 09:27:45
kolyo

Админ
От: Русе

Кафемашина TURMIX TX 650 - ­ изписва ventilate
как се почиства водомера на кафемашината....
моята постоянно изписва; ;ventilate;
krasa_69

Всичко записи: 12517 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 29 Ноември, 2014 - 11:34:54
Пламен Кирилов

Нов участник

Здравейте! Автомата посноянно изписва VENTILATE. Промита е профилактирана. Преди около два месеца смених, О пръстена под резервоара за вода. Сега от време- на време захапва, след като отчете че е направила кафе, веднага изписва вентилация.
Отварям и затварям вратичката на блока, и пак е готова за кафе.това е почти, всеки път! Помагайте, моля!

Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Юни 2018 : Отправено: 30 Юни, 2018 - 17:46:54
михаил йорданов

Нов участник

проблема ти е във водомера. смени го

Всичко записи: 19 : Дата на рег-ция: Юни 2018 : Отправено: 30 Юни, 2018 - 19:46:17
Леонид

Нов участник

Здравейте,
Имам питане относно този модел машина. При направата на няколко кафета тя се самоизключва. Няма никаква индикация, че работи. Включвам/изключвам от копчето и нищо. Тръгва (включва) се отново сама, когато тя си реши. Прегледах връзките на захранването и ключа, почистих ги, но проблема си остана.
Моля за съвет къде може да е проблема.
Благодаря предварително!

Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Май 2019 : Отправено: 02 Май, 2019 - 07:14:52

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини » Кафемашина TURMIX TX 650 - ­ изписва STEAM [Страници (1)]