|
изписва Temper. Elevata и Vapore |
|
|
|
|
|
|
Става въпрос за кафемашина TURMIX TX 650, на дисплея и започна да изписва Temper. Elevata и Vapore, но понеже не разбирам нищо и нямам указания за тази машина, незнам какво да правя и какво значи това. Ще се радвам ако някой успее да ми обясни и помогне. Благодаря предварително! _____________________________________________________________________ като натисна и задържа копчето за мляно кафе, за да сменя езика, нищо не става, продължава да ми изписва Vapore Manca Gruppo.... което и копче да натисна нищо не става. _____________________________________________________________________ Всичко е както трябва, асансьорчето е сложено правилно, но не мога да вляза в менюто по никакъв начин. |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Май 2012 : Отправено: 02 Май, 2012 - 15:28:18 |
|
|
|
|
|
|
ами първо си смени езика,като натиснеш и задържиш бутона за мляно кафе със символ като лъжичка.така се влиза в менюто,първото или второто подменю е за смяна на езика,след като го смениш на английски,изключи и пак включи машината,ако изпише: ''overtemperatur'' означава че е прегрята машината,пробвай да обезвъздушиш чрез крана за чай.... ако след това има отново проблем опиши малко по-обстойно какво се случва и ще отреагираме ако е по-силите на ''виртуалния ремонт'' поздрави!!! __________________________________________________________________ отвори сервизната вратичка отдясно и провери дали асансиорчето е сложено както трябва __________________________________________________________________ пробвай да задържиш долните три копчета и едновременно горното вдясно... |
|
Всичко записи: 238 : Дата на рег-ция: Дек. 2008 : Отправено: 03 Май, 2012 - 12:19:09 |
|
|
|
|
|
|
Успях да вляза в менюто и да направя езика на английски и сега ми изписва STEAM, което значи пара, но какво ми показва това нямам идея. |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Май 2012 : Отправено: 05 Май, 2012 - 10:45:29 |
|
|
|
|
|
|
STEAM - следователно машината е в режим да прави пара, Най-вероятно имаш бутон за пара и гореща вода, натисни го за да мине в режим гореща вода и обезвъздуши системата , като завъртиш въртока за гореща вода и пара. |
|
Всичко записи: 73 : Дата на рег-ция: Апр. 2012 : Отправено: 06 Май, 2012 - 14:47:55 |
|
|
|
|
|
|
saeco turmix tx 650
Здравейте! Използвам горенаписаната кафемашина, обаче кафето е много водно. Ако може да ми кажете някакви настройки които могат да се направят.. как да си вдигна грамажа на кафе който използва, температура на вода .. Благодаря предварително dosaden |
|
|
Всичко записи: 12517 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 10 Септември, 2012 - 09:27:45 |
|
|
|
|
|
|
Кафемашина TURMIX TX 650 - изписва ventilate
как се почиства водомера на кафемашината.... моята постоянно изписва; ;ventilate; krasa_69 |
|
|
Всичко записи: 12517 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 29 Ноември, 2014 - 11:34:54 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте! Автомата посноянно изписва VENTILATE. Промита е профилактирана. Преди около два месеца смених, О пръстена под резервоара за вода. Сега от време- на време захапва, след като отчете че е направила кафе, веднага изписва вентилация. Отварям и затварям вратичката на блока, и пак е готова за кафе.това е почти, всеки път! Помагайте, моля! |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Юни 2018 : Отправено: 30 Юни, 2018 - 17:46:54 |
|
|
|
|
|
|
проблема ти е във водомера. смени го |
|
Всичко записи: 19 : Дата на рег-ция: Юни 2018 : Отправено: 30 Юни, 2018 - 19:46:17 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте, Имам питане относно този модел машина. При направата на няколко кафета тя се самоизключва. Няма никаква индикация, че работи. Включвам/изключвам от копчето и нищо. Тръгва (включва) се отново сама, когато тя си реши. Прегледах връзките на захранването и ключа, почистих ги, но проблема си остана. Моля за съвет къде може да е проблема. Благодаря предварително! |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Май 2019 : Отправено: 02 Май, 2019 - 07:14:52 |
|
|
|