Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

оверлог Pfaff 797

Форум » Ремонт » Ремонт на битова автоматика и дребна битова техника [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 изгорял педал за управлението на оверлога
rympo

Нов участник

Здравейте на всички , надявам се някой да се е сблъсквал с проблема и да може да ми помогне да си поправя педала на оверлога -

Купих си един оверлог втора употреба - класика на западна германия - Пфаф 797 - 5 конечен - но се оказа че педала вътре е гърмял и половината неща бяха разпоени - след обстойно почистване и презапояване на цялата платка ми остана една неизвестна - едно съпротивление - което се беше разпрашило - трябва ми сервизна документация за този оверлог или някой който да си спомня ако е правил такова нещо - педала е със парт номер - AE 007 - или AE 001 което се оказа че са съвместими ще прикача и снимка на платката - няма никъде информация каквато и да е за този педал изрових всичко и няма нищо -съпротивлението е от лявата страна на тиристорите там където личи че е гърмяло

att-69fc2985e17d6797_.jpg

Всичко записи: 16 : Дата на рег-ция: Май 2008 : Отправено: 06 Май, 2026 - 22:59:23
kolyo

Админ
От: Русе

https://www.naehmaschinen-ersatzteile.com/Naehmaschinen-Teile/Leiterplatten-Elektronik/Leiterplatten-Elektronik-fuer-Pfaff/Anlasser-Leiterplatte-fuer-PFAFF-Typ-AE007-AE001-im-Austausch.html

Всичко записи: 12665 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 07 Май, 2026 - 12:20:56

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на битова автоматика и дребна битова техника » оверлог Pfaff 797 [Страници (1)]